minresafram.blogg.se

Min babyshower

Publicerad 2016-05-31 20:11:02 i Allmänt,

Vad jag trodde var en middag hos min svärmor var min stora babyshower!! Alltså dom hade hyrt lokal och alla var där, min mans familj/släkt, mina vänner. min mamma och syster. Jag blev så överraskad att jag började grina! Dom hade gjort så fint! Allt gick i rosa, ballonger, presenter, bakelser, godis, blöjtårtor alltså så fiiiiint allt var! Jag var helt chockad och rörd hela kvällen, så tacksam att jag har så fin familj och vänner. och vilka presenter! Vad har jag gjort för att förtjäna allt?
Idag var andra dagen på semestern och tanken över att egentligen behöva jobba till 17.40 i den här värmen får mig att avlida, nu ska jag baaaara vila och göra som jag känner. Det värsta med att gå hemma är att man äter och "unnar" sig lite väl farliga saker. Bara idag har jag smällt i mig en bulle, en glass och en skål med chips och sådär har dagarna sett ut i ganska många veckor nu. Jag slutade väga mig vid 12 kg+. 
Nu har jag skrivit färdigt ett förlossningsbrev, äntligen! saknas bara att packa väskan. Sen tror jag att vi är klara och redo för hennes/hans (?) ankomst. På min babyshower kom det fram många och frågade om jag verkligen skulle få en flicka eftersom jag har en "pojkmage" men kan man verkligen se på enbart magen vad det blir? ähh! Nu ska jag ordna lite middag till maken!

Tanken var att det här skulle vara en lite anonym blogg och mer som en dagbok för min egen skull men jag måste nog lägga upp bilder på babyshowern sen, det var så himla fint att jag dör. 

Om

Min profilbild

31 år gift, boendes i huvudstaden. Har försökt att bli gravid sedan september 2014. Min resa fram heter bloggen som kommer att innehålla resan fram till ev graviditet. Ni får följa mina behandlingar, tankar, frustration, bitterhet men även positiva inslag. Enjoy.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela