minresafram.blogg.se

Beslut och ingen pms

Publicerad 2015-05-30 13:43:12 i Allmänt,

Jag har tyckt att det varit så konstigt den här månaden, var är min pms? Inte för att jag saknar den men dagarna innan brukar alltid kännas tunga. Jag blir lätt arg och ledsen och kan gråta en hel dag. Den här gången kändes ingenting. BM om två dagar och självklart har dom där små så kallade "spottings" gjort sig synliga. Det började redan i torsdags när jag vaknade och skulle gå på toa, jag fick syn på det och kunde inte sluta stirra. Jag satt bokstavligen och stirrade i mina trosor och började känna mig arg, besviken och sen brast det som så många gånger förut. Min första tanke var "jag går inte till jobbet" sen tänkte jag "nee fuck it!!!" Reste mig upp och hoppade in i duschen. På väg till jobbet kände jag mig likgiltig, jag kände inget alls. Varför är jag inte ledsen? 
 
Angående operationen så har jag bestämt mig för att gå igenom den vilket också är jättekonstigt för jag hade verkligen bestämt mig för att vänta. Lika bra att ta tjuren vid hornen och få det överstökat sen har jag gjort allt vad jag kunnat. 
 

Om

Min profilbild

31 år gift, boendes i huvudstaden. Har försökt att bli gravid sedan september 2014. Min resa fram heter bloggen som kommer att innehålla resan fram till ev graviditet. Ni får följa mina behandlingar, tankar, frustration, bitterhet men även positiva inslag. Enjoy.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela