minresafram.blogg.se

v 7 (6+2)

Publicerad 2015-10-31 12:21:02 i Allmänt,

När jag skulle gå på efterkontroll på cystan fick jag se fostersäcken på ultraljudet, alltså säcken där bebisen kommer att växa i. Jag hade även lämnat blodprov på två olika dagar innan besöket för att mäta så att gravidhormonshalten stiger och visst hade det gjort det. Men jag är verkligen gravid? frågade jag gynekologen, hon svarade fnittrandes "du är verkligen gravid". Wow! Jag är gravid. Jag ringde till min man och berättade vad som hade sagt och han sa också "men då är vi verkligen gravida?" Vi hade så svårt att ta in det haha.
Jag började känna mig lite åksjuk på tunnelbanan på väg till jobbet och småätandet har varit nödvändigt för att inte må illa men så i torsdags, PANG vilket illamående! Jag åkte till jobbet och vände hem lika snabbt, nu har jag spenderat tiden i soffan då jag inte kan göra nåt annat. Jag mår illa hela tiden, inte så att jag spyr (vilket kanske skulle vara bättre?) men ett konstant illamående HELA tiden. Många gånger gråter jag och undrar om det är så här livet kommer att se ut framöver men så tänker jag att jag har något som växer i magen och blir glad för det.

Om

Min profilbild

31 år gift, boendes i huvudstaden. Har försökt att bli gravid sedan september 2014. Min resa fram heter bloggen som kommer att innehålla resan fram till ev graviditet. Ni får följa mina behandlingar, tankar, frustration, bitterhet men även positiva inslag. Enjoy.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela